Hae tästä blogista

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Alkusanat

Mietiskelin pitkään aihetta blogille sillä tykkään ilmaista itseäni, muun muassa kirjoittamalla. En itse lueskele blogeja juuri ollenkaan, mutta nykypäivänähän löytyy blogeja lähes kaikesta. On olemassa meikki-, muoti-, ruuanlaitto-, treeni-, matkailu- sekä tietysti bloggaajan omaa elämää käsitteleviä blogeja näin niinkuin muutamia mainitakseni. Arkinen elämäni ei kuitenkaan sisällä mitään superjännittävää, joten blogi omasta elämästäni olisi aikamoisen puuduttavaa luettavaa. Koen muutenkin hieman absurdina sen, että haluaisin jakaa oman elämäni julkisesti muiden kanssa. Mutta antaa kaikkien kukkien kukkia joten en tuomitse ihmisiä jotka näin tekevät. Vaikka en omaa elämääni haluakaan kaiken kansan nähtäväksi, niin mielipiteitäni olen aina toitottanut mielelläni kaikille, jotka kuuloetäisyydelle ovat sattuneet.

Näinpä syntyi luontevasti päätös blogista jossa pääsen möykkäämään omia mielipiteitäni erinäisistä asioista internetin ehtymättömiin syövereihin. Mietin teemaa jonka ympärille arviointiblogini rakentaisin, mutta koska olen kaikkiruokainen populaariviihteen, ja sen kulutuksen suhteen, en osannut päättää musiikki-, leffa-, peli- tai kirjablogin väliltä. Niinpä päädyin laiskan ihmisen ratkaisuun ja päätin luoda blogin jossa tulen julkaisemaan kaikkea edellämainittua, ja todennäköisesti paljon muutakin.

Blogini tulee siis sisältämään mielipiteitä/arviointeja/arvosteluja kaikesta maan ja taivaan väliltä, riippuen siitä mitä milloinkin mieleni tekee arvioida. Suattaapa blogi joskus sisältää yleistä avautumista myös kaikesta muustakin, jos sille päälle satun. Arvostelutekstien yleisilmeestä sen verran, että vaikka kyseessä olisi kuinka hyvä tai kuinka huono teos tahansa, listaan siitä kolme plussaa ja kolme miinusta. Tämä mentaliteetti perustuu siihen, että uskon kaiken sisältävän aina vähintään kolme hyvää, mutta myös ainakin kolme huomauttamisen arvoista asiaa.

Vaikka pyrin pitämään tekstini yleiskielellisenä loppukaneettina mainittakoon, että savolaisuuteni vapauttaa minut vastuusta ja näin vastuu jääköön blogin lukijalle. Jos joku mielensä pahoittaa blogissani ilmaistuista mielipiteistä niin muistakoon tällöin sanonnan: "Mielipiteet ovat kuin persereikiä, meillä jokaisella on sellainen." - Joku viisas joskus jossain. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä ja omani ovat vain yksi 7224633020 (and counting...) joukossa.

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti